Nana's FotoPage

By: sekadi Nana Fans Club

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Buka Puasa Bersama Nana 2005

satey sedapnyee
nurul & maknye dan atiqah
mari berbuka
View all 55 photos...








Tuesday, 30-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 24 photos...


Sunday, 12-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nana di Kuching

 
 
 
View all 36 photos...
semua gambar ni kiriman cik laili kita a.k.a epop thanks epop


Friday, 13-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Futsal Nana FC vs Jaja's Friends

Sampai-sampai posing dulu
Hehe orang lain lak nak posing
Warm up dulu
View all 80 photos...
Tarikh : 13 May 2005
Hari : Jumaat
Waktu : 8 to10.30pm
Tempat : Olefutsal,Olak Lempit,Dengkil.
Attendance : Nana,epop,adi,suria,jaja,onieyz,cermin a.k.a nadia,atiqa n her friends (also her dad),adeq,lily,family jaja,kwn2 suria dan warga olak lempit.


Ok,perjalanan dimulakan dgn,epop tunggu nana kat my opis at Kota Kemuning,at the same time,jaja pick up adeq kat bsu station seksyen 17 n gerak sekali with suria from Alam sentral shah alam,adi dijadualkan utk menunggu jaja di Mc’D seksyen 3 shah alam,tp cancel,sebab adi p pick up lily kat kajang....nana sampai kat opis epop around 5.30,then lepak jap,20 minutes later kiteorg pun bergerak la ke tempat yg dijanjikan(tol kota kemuning),masa epop n nana tgh lepak tu,cermin call epop,die dah sampai kat tol tu(wah,pantas sungguh cik nadia kite ni),nadia datang dgn onieyzOnieyz didatangkan khas dari perak tuh....semata-mata utk menyokong nanafc......

Tepat pukul 6 epop n nana sampai ke tol yg dijanjikan,nana dgn slumbernye meneruskan perjalanan(sebenarnye kiteorg dah janji nak stop jap pas tol tu)huhuhuuhuhuh.Then,stop jap coz nak tunggu jaja,adeq,suria n her friends.....5 minutes later rombongan jaja pun tiba.......perbincangan dilakukan sebentar kerana,tmpt kiteorg stop tu,bahaya,tepi highway banyak lori.......so we decide utk gerak ke PROJET(more safe kan),.....sementara menunggu tqa kat projet tu,epop n adeq sempat meniggalkan kesan kat situ(hakhakhakahk).....15 minit kemudian....tqa,2 org kawan die,ayah n adik die pun sampai.......so bile korum dah cukup kiteorg pun gerak la menuju ke destinasi seterusnye,traffic ptg tu agak heavy gak(of course la,org blk keje kan)......leader ptg tu ialah jaja n adeq,diikuti dgn nana,tqa,epop,cermin n suria.......the best part is when,jaja,nana n tqa,terus memecut meninggalkan kiteorg kat belakang tanpa menyedari yg kiteorg ketinggalan jauh kat belakang(ini sume gara2 traffic lite la ni,I hate traffic lite!!!!)......

Hmmm.....oleh kerana epop agak tau jugak la jln kat situ,so dgn konpidennye epop pun lead la cermin n suria.......terer la kunun...hahahahha............terus punye terus sampai la ke pekan banting,(Alamak!!!dah sesat ni!!!hahahahahah).......lalu berbekalkan kredit yg tinggal 17sen,epop pun tex la si jaja,tanye mana arah jalan yang sebenarnye....huhuhuhuhu......(ceh!but malu je......tp mmg e’time epop nak pegi nana punye activities mesti sesat dulu sblm sampai ke destinasi)hahahahahha.............bile dah tau sesat tu,epop benti tepi jln,cermin still membontoti my car,hehehhehe.........berenti,then nak bagitau kat cermin yg kiteorg kena baut U turn,yg lawaknye,epop tatau pun si onieyz dah kuar dari keta cermin nak p kat keta epop nak tanya what happen.....epop pun terus la gerak(tapi masa nak gerak tu,i heard cam ada sore kat blakang keta)bile epop pandang belakang je,tgk2 onieyz mcm baru lepas lari nak kejar my car........hahahha)rerupenye onieyz baru je sempat sentuh keta epop,epop dah jln....hehehhe....sori onieyz.....dlm keta punye la gelak,sian onieyz.....then kiteorg pun proceed la perjalanan menuju ke dengkil,rerupenye si suria dah tau yg kiteorg salah jalan,so die dah masuk ke dengkil dulu........
At the same time,jaja,nana n tqa dah pun sampai ke umah si jaja........kiteorg je yg lmbt,dlm kul 7.45 epop,onieyz n nadia sampai ke stesyen petronas (jaja suruh tunggu kat situ je),sementara tunggu dieorg epop sempat smayang dulu,then terus gerak p olefutsal(tmpt kiteorg nak main tu la).....kiteorg sampai dulu kat situ,then epop p tukar baju(balik keje kan...)lama gak la sementara nak tunggu yg lain sampai dari umah jaja,sempat berpeluh gak la.......then,around 8 o’clock rombongan dari umah jaja pun sampai.......sume get ready,all the players pun dah ada,masuk court,try sepak bola(epop berdebar giler coz 1st time main futsal,tp muke relax je...hehehhe)...warm up sikit2...then tanpa melengahkan masa,game pun dimulakan(tp sebelum tu sempat amik gamba dulu)...........amik gamba tu satu kemestian.....heheheheh......umpama kelkatu yg mengejar cahaya................cewah.............1st game....player for nanafc,epop,suria,jaja,tqa, n star nanafc,nana la sape lagi......hahahaha...........sepak mule di ambil oleh olak lempit fc............

End for 1st part,tetibe aku rasa malas nak taip.....heheh.....takde idea plak,kalau ko rajin ko sambung,kalau tak nnt bebile aku sambung....................


!=@*epop*@=!


Monday, 28-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Suprise BEsday IS - Mc Donald Shah Alam

Kek Besday IS
Peace from Epop
Gambar Ramai2, Epop asal lak tu :P
View all 67 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net